logo_1

Az én szenvedélyem, a Te cipőd

Nem vennéd meg egy alkalomra?

Megértjük! Kölcsönözz alkalmi cipőt az Effie-től, gyönyörű kivitelben, bőrből!

balerina_feher_arany_2

Kész az álomszép koszorúslány ruha?

Nem ronthatja el az összképet egy örökölt, kopott cipő, igaz? Az igazi hercegnők egész éjjel táncolnak majd, fontos, hogy kényelmes is legyen az az elegáns cipő! A menyasszony oldalán csakis a legnagyobb pompa megengedett!

fiu_alkalmi_3

Elegáns gyűrűhordó fiú?

Csokornyakkendőhöz nem lesz jó a játszótéri csuka? Szerintem sem. Nem csak a megjelenés számít, az ovisunk bizony le fogja futni a megszokott kilométereit, akkor is, ha épp esküvőn vagy ballagáson vagyunk. Ne kínozzuk egy rossz cipőben!

Alkalmi cipők

balerina_fekete_arany_2

Lányoknak balerina fazonban, fiúknak fűzős kivitelben fekete színű alkalmi cipők bőrből, ergonómikus kialakítással! 

Csak az Effie cipőtől itt a lehetőség, hogy bérelj alkalmi cipőt a nagy napra vagy bármely jeles alkalomra, amikor fontos a megjelenés. Érthető, ha erre az egy napra nem vennéd meg a cipőt, de most nem is kell! 

Kölcsönzés

Alkalmi cipőink kölcsönözhetőek az év bármely szakában!
kisfiú alkalmi cipők: 25-30-as méretig
kislány alkalmi cipők: 23-30-as méretig

Az aktuálisan elérhető választékról minden esetben privát üzenetben szükséges egyeztetni.

A kölcsönzés díja: 3000,- Ft/ alkalom

A kölcsönzés minden esetben az Általános kölcsönzési feltételek (alább) szerint történik.

Általános kölcsönzési/bérlési feltételek

 
Bérbeadó (Effie cipő képviseletében Bohus Ágnes) bérbeadja, a Bérlő pedig bérbe veszi a Bérbeadó kizárólagos tulajdonát képező lábbelit.
 
A kölcsönzési díj foglalónak minősül, ezért az egyeztetést követően átutalással a vállalkozás bankszámlaszámára (ERSTE: 11600006-00000000-85394999) azonnal befizetendő.
 
Abban az esetben, ha a Bérlő a cipőt az előzetesen egyeztetett napig nem veszi át, a foglalót elveszíti. A foglalóval biztosított cipőt az Effie cipő a megbeszélt időpontra köteles biztosítani.
 
A kiválasztott cipő az alkalmi megjelenést megelőző munkanap vihető el és az azt követő első munkanap végéig kell visszahozni, kivéve ha Bérlő és a Bérbeadó közös megegyezéssel ettől eltérő időpontban állapodnak meg.
 
Felek a kölcsönzés feltételeit és a határidőket minden esetben írásban rögzítik az esetleges félreértések elkerülése végett.

Postázás esetén a postázási díj a Bérlőt terheli, mind a küldés, mind a visszaküldés esetében. Bérbeadó vállalja, hogy a választott cipőt a megbeszélt időpontban a választott csomagküldési móddal bérlő részére feladja.Harmadik fél hibájából bekövetkező késedelemért Bérbeadó felelősséget nem vállal.

A kölcsönzési díj a cipő tisztítását nem tartalmazza,ezért azt mindig megtisztított állapotban kell Bérbeadónak visszajuttatni.

A lábbeli esetleges sérülése esetén a Bérlő a kárt megtéríteni köteles, amennyiben a sérülés nem rendeltetésszerű használatból ered. A kártérítési összeg a lábbeli aktuális piaci értékét nem haladhatja meg.

Bérlő tudomásul veszi, hogy a választott alkalmi lábbeli nem új, folyamatos kölcsönzés tárgya, ezért apróbb, használatból eredő hibái előfordulhatnak.  Ezekről a Bérlőt Bérbeadó előzetesen tájékoztatni köteles.
 
Bérlő legjobb tudásának megfelelően törekszik a lábbeli állapotának megőrzésére.