logo_1

Az én szenvedélyem, a Te cipőd

Alkalmi cipők, balerinák

Balerina – és alkalmi cipőink a tőlünk megszokott igényességgel készülnek egyedi kérésed alapján kifejezetten a kisgyermekek lábára. Nem engedünk a kényelemből és az egészséges lábtartásból akkor sem, ha különleges dizájnról van szó. 
 
Mivel rendelésedet minden esetben egyedileg készítjük, így minden részletről egyedileg fogunk egyeztetni veled. Kérlek vedd figyelembe, hogy a vállalási határidő emiatt kb. 2 hét.
 
A cipők ára: 14.000,- Ft
balerina_feher_arany

Alkalmi balerinák

Óvodai ünnepség vagy esküvő? Az elegáns cipő is lehet egészséges és kényelmes!

zart_pitypang

Hétköznapi balerinák

Akár benti cipőnek, akár a pörgős szoknyához vagy egy vagány nadrágos szetthez, a balerina cipők mindenhez jól mutatnak!

fekete_fiu_alkalmi

Alkalmi cipők fiúknak

Az eleganciát nem lehet elég korán elkezdeni. Ha a dress code öltöny, akkor ahhoz bőrcipő is dukál! Ergonomikus kialakítás, hogy ilyenkor se kelljen lemondani a kényelemről!

Korábban készített balerinák és alkalmi cipők

Nem vennéd meg egy alkalomra?

Megértjük! Kölcsönözz alkalmi cipőt az Effie-től, gyönyörű kivitelben, bőrből!

balerina_3

Kész az álomszép koszorúslány ruha?

Nem ronthatja el az összképet egy örökölt, kopott cipő, igaz? Az igazi hercegnők egész éjjel táncolnak majd, fontos, hogy kényelmes is legyen az az elegáns cipő! A menyasszony oldalán csakis a legnagyobb pompa megengedett!

alkalmi_fiu

Elegáns gyűrűhordó fiú?

Csokornyakkendőhöz nem lesz jó a játszótéri csuka? Szerintem sem. Nem csak a megjelenés számít, az ovisunk bizony le fogja futni a megszokott kilométereit, akkor is, ha épp esküvőn vagy ballagáson vagyunk. Ne kínozzuk egy rossz cipőben!