logo_1

Az én szenvedélyem, a Te cipőd

Rólam

Bohus Ági vagyok. 3 pár lábacskáért felelek főállásban. Na nem csak azért, hogy „vedd már fel a papucsod!” és „ne lépj bele a pocsolyába!”, hanem azért is, hogy biztosan eleget nőjenek egyik szezontól a másikig, vagy hogy eleget szaladgáljanak, motorozzanak, biciklizzenek, és így lehetőleg még a nyár közepén elkopjon a szandál… Egyszer megpróbáltam összeszámolni, hogy hány pár lábbelit vásároltam összesen ez alatt a néhány év alatt, de lehetetlen küldetés volt. De legalább felhalmoztam némi tapasztalatot, hogy hogyan próbáljunk cipőt hisztiző gyerekre, mit tegyünk, ha a nehezen megszerzett portéka jutalma egy „de én nem ilyet akartam”, vagy ha induláskor derül ki, hogy a félretett cipő időközben már nem is jó a gyerekre…. Minden Effie szandálban benne vannak ők és benne vannak ezek a sóhajok, amiket ti is ugyanúgy ismertek, mint én. Ti is a legjobbat szeretnétek nekik, mint ahogyan én is. Bár nem tudok receptet adni, hogy lesz egyszerűbb a cipőpróba kisgyerekkel, és arra sem, hogy ne nőjjön annyit a lába, de abban tudok segíteni, hogy mit adj rá, ha a legjobbat szeretnéd neki. Ezért készítek kizárólag minőségi, bőr lábbeliket, kifejezetten nektek. Az első lépésektől kezdve.

agi_portre_k

A műhely

Székesfehérvár mellett egy kis faluban találtuk meg a megfelelő helyet az anyavállalkozás berendezésére. Mindent magunk alakítottunk ki, hogy pontosan olyan legyen, amilyennek szeretnénk. Ahol jó dolgozni, ahol minden kézre esik. Ahol nem baj, ha nincs mindig laboratóriumi tisztaság, de ahol van tér és inspiráció szép dolgok megalkotására. Régi gépekkel dolgozunk, amiknek sokkal több tapasztalata van, mint nekünk. Néha kicsit rigolyásak is, és igénylik a törődést, de ebből is tudjuk, hogy mindegyiknek lelke van. Eltartott egy ideig, míg elfogadták az új helyet, de már összecsiszolódtunk. 😊 Reméljük hamarosan megnézhetitek személyesen is, valamelyik szuper workshopunk keretében.

Miért válaszd az Effie cipőket?

kezzel

Kézzel készült

Minden darab cipő és szandál az én kezem közül kerül ki. Nincsenek automatizált folyamatok és nagyüzem. Szabás, előkészítés, kaptafára húzás, csiszolás– bár nem kifejezetten nőies munkák, mégis mindet én végzem, így minden darabban benne van az a szenvedély, amitől igazán szerethetőek lesznek az Effie cipők.

csalad

Családi vállalkozást támogatsz

Amikor egy helyi kisvállalkozótól vásárolsz, véded a környezetet, mert nem kell sokezer kilométert szállítani a termékeket; a magyar gazdaságba fektetsz és nem utolsó sorban egy helyi anyukának biztosítasz olyan munkahelyet, ahonnan el tud menni időben az oviba a gyerekekért.

bor

Valódi bőr

Jó minőségű cipő csak szuper alapanyagból lesz. Meggyőzödésem, hogy ha már hosszú időre bezárjuk a lábunkat egy lábbelibe, akkor az legalább természetes és kellemes anyagú legyen. Különösen igaz ez a gyerekek sokszor érzékeny bőrére. Ezért dolgozunk kizárólag magas minőségű valódi bőrrel.

tappancs

Ergonómikus

A cipők kialakításánál a legfontosabb az egészséges tartás. Mivel a legkisebbek nem tudnak még szólni, ha valami kényelmetlen, a mi dolgunk biztosítani, hogy olyan lábbelit kapjanak, ami tökéletesen tartja a bokát és kényelmes is. Szandáljaink úgynevezett fussbettel készülnek, ami egy előre formázott talpbetétet jelent. Ha orvosilag nem indokolt a szupinált talp, nyugodtan választhatod a babalábakra tökéletesen illeszkedő fussbettet.

Vélemények

Nikolett
Tovább olvasom
Ma kaptam kézhez a cipőket. Szeretném megirni neked, hogy ilyen puha, gyönyörű cipőt még sosem lattam😁. Szeretem a szép, kidolgozott cipőket, felnőttben is, és ez most minden varakozásomat felülmúlta. Ugye azt nem tudom, hogy milyen tartós, de remélem abban sem fogok csalódni. Köszönöm nektek ezt az élményt, és további erőt kívánok a vállalkozáshoz.
Adrienn
Tovább olvasom
Már a második szandálunk érkezett meg Ágitól. Fantasztikusan szép varrás, rugalmas, hajlékony talp. Nagyon kényelmes, a lányom imadja. Egyetlen hibája, hogy 30-as méret fölött nem kapható 🙂 Imádjuk! Csak ajánlani tudom.
Éva
Tovább olvasom
Tegnap mi is megkaptuk első Effie cipőnket, illetve szandálunkat. Nagyon szép, igényes munka, minőségi alapanyagokból. És ami a legfontosabb, a kis tulajdonosoknak is nagyon tetszenek, le sem akarták venni. 🙂
Ágota
Tovább olvasom
Kislányuk első szandálja Effie szandál volt. Gyönyörű, strapabíró, tartja a bokát, de közben a talpa rugalmas. Minden kritèriumnak megfelelt, amit a gyógytornász ajánlott. Így nem volt kérdés, hogy a második szandálunk is Effie lesz. A készítő kedves, rugalmas, nagyon gyorsan válaszol az esetleges kérdésekre. Csak ajánlani tudom!
Fanni
Tovább olvasom
Nem tudok elég hálás lenni Áginak, hogy elkezdett vállalkozni és lehet ilyen szuper szandálja a kisfiamnak. ❤️ Gyönyörű és precíz munka, kommunikáció és kedvesség 5*.
Mindent kibír a szandál, oviban tesztelve, nem kímélve. Szeretjük, visszatérő vásárlók leszünk!
Rita
Tovább olvasom
Felpróbáltunk már egy csomó fazonú szandit, de a Borsószemkisasszonyom mindet azonnal dobta le a lábáról, mert kényelmetlennek tartotta. El sem hiszem, hogy végre találtunk nekivalót. Erre azt mondta, hogy igazi futószandi 😁. Nagyon köszönjük 🌷🌹🌺
Ildikó
Tovább olvasom
Túl vagyunk az első tesztelési fázison, mely magába foglalja a játszóteret, bölcsődét, biciklizést (na meg persze a hozzá tartozó fékezést), rollerezést, aszfaltot, terepet, homokot. Eddig nagyon szépen teljesít és mellette még nagyon menőn is néz ki 😃 Könnyű, nem annyira merev, hogy törje a lábát, jól tart. Hosszú sétáknál sem panaszkodik lábfájásra. Összefoglalva nagyon elégedettek vagyunk, köszönjük!
Előző
Következő

Tudtad-e?

Környezetvédelem

Mi az Effie cipőnél kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk a környezetünk védelméért. Szelektíven gyűjtjük a szemetet otthon és a műhelyben is, minden alapanyagot felhasználunk, így minimumra csökkentjük a hulladékot, és a veszélyes anyagok elszállításáról is szakszerűen gondoskodunk.

Újrahasznosítás

Nem szeretnénk, ha cipősdobozaink a hulladéklerakók terheltségét növelnék, ezért ha lehetséges, kerüljük a dobozolást. Csomagodat kérheted újra-dobozban is, és az országban egyedülálló módon lehetőséget biztosítunk a dobozok visszaforgatására is. A cipők épsége miatt a küldéshez mi minden esetben papírdobozba csomagoljuk őket, de te bármikor megteheted, hogy visszaadod vagy visszahozod a dobozt, és mi újra felhasználjuk azt.

Helyi vállalkozók támogatása

Amikor csak tehetjük, helyi vállalkozásokat bízunk meg és keresünk fel beszerzéseinkhez. Keresd meg te is közeledben működö kisvállalkozókat, akiknek ezzel a megélhetését biztosítod. Például
• natúrkozmetikumokért az Origi boltját,
• zero waste és babaruházati termékekért a Fidini-t,
• mosipelus és hordozási témákért (vagy csak támogató közegért 😉) az Székesfehérvári Babahordozó Klubot,
• gyönyörű honlapért a Laura webdesign-t