logo_1

Az én szenvedélyem, a Te cipőd

Gyakran Ismételt Kérdések

Nem, szupináltat nem készítünk. Mivel ez egy speciális, csak orvosi javaslatra hordható szandáltípus, ennek indokolatlan használata nagyon káros, ezért nem készítünk ilyet. Laza bokaszalag esetén belső oldali erősítést tudunk alkalmazni. Ide kattintva bővebben olvashatsz erről.

Vannak készletről elérhető szandáljaink, ezeket 1-2 napon belül tudom küldeni. Egyedi rendeléseket 2 hetes határidővel tudunk vállalni.

Megrendelt Effie cipődet Székesfehérváron vagy Csóron van lehetőség szeméylesen átvenni előzetes egyeztetést követően. 

Személyes vásárlási lehetőséggel viszonteladó partnereink szívesen állnak rendelkezésetekre Monoron, Várpalotán és Gárdonyban.

Nem lesz könnyű, de egy pillanatra rá kell állítanod mezítláb egy papírlapra. Fontos, hogy nehezedjen rá a lábára. amikor elöl és hátul is húzol egy vonalat. Ha a totyogó továbbszaladt, lemérheted a két vonal közötti távolságot. Ehhez az értékhez kb. 1 cm-t kell még hozzáadni, hogy a megfelelő talphosszú szandált vagy cipőt kiválaszthassuk.

A Termékek oldalon megtalálhatod készleten lévő szandáljainkat, amiket 1-2 munkanapon belül fel is tudunk adni neked. Ha más színt vagy színösszeállítást szeretnél, egyeztetünk veled az elképzeléseidről és igyekszünk azt alapanyagainkhoz mérten maximálisan megvalósítani. Az egyedi színösszeállítás felára 2000,- Ft.

Igen, amit a rendelkezésre álló hely megnged, azt meg tudjuk valósítani. Nevet vagy ovis jelet, vagy bármilyen kedvenc figurát el tudunk helyezni a bőrön. Az így nyert minta tartós, nem fakul, nem kopik le.

A melegebb bélések nem vesznek el több helyet a cipő belsejéből, ezeknek a cipőknek a belmérete ugyanakkora, mint az átmeneti cipőké. Ezért nem szükséges a bélelt cipőkből nagyobbat választani. A téli cipőknél ugyanakkor érdemes mérlegelni, hogy egy vastagabb zokni is esetleg még kényelmesen beleférjen.

A cipők és a szandálok méretezése eltérő, ezért mindig a megfelelő mérettáblázatot használd vásárlás előtt!

További kérdésed van? Írj nekünk üzenetet!