logo_1

Az én szenvedélyem, a Te cipőd

Termékeink kis szériában, egyedileg készülnek valódi bőrből, kifejezetten a gyerekek igényeire szabva. Hogy megkönnyítsük nektek a választást, a szandálok esetében folyamatosan elérhetővé tettünk néhány színt, így ezeket készletről azonnal meg lehet vásárolni.

Minden darab cipő és szandál az én kezem közül kerül ki. Nincsenek automatizált folyamatok és nagyüzem. Szabás, előkészítés, kaptafára húzás, csiszolás– bár nem kifejezetten nőies munkák, mégis mindet én végzem, így minden darabban benne van az a szenvedély, amitől igazán szerethetőek lesznek az Effie cipők

Kiemelten fontos számomra, hogy magam is a hazai (kis)vállalkozókat támogassam, ezért ahol lehetséges, alapanyagaink, kellékeink jelentős részét magyar vállalkozásoktól szerzem be.

Akciók, további inspiráció és készletről elérhető szandálok és cipők facebook oldalamon találhatók, mindig naprakészen. Több képért keresd a tematikus mappákat!

Szandálok

Zárt cipők

Alkalmi cipők, balerinák

Ékszerek

Kiegészítők

Ne maradj le az aktuális hírekről, akciókról!

Iratkozz fel hírlvelünkre!

Egyéb szolgáltatások

Ajándékutalvány

Szereted, ha az ajándék hasznos és igazi örömet okoz? Az Effie utalványokkal nem foghatsz mellé!
 
Bármelyik Effie termékre beváltható, akár egyedi cipőt is álmodhatnak maguknak a Te jóvoltodból! Nem kell aggódnod a méret miatt, vagy hogy jó színt választasz-e. Ugye milyen szuper lenne?
Nem kell mást tenned, mint írni nekünk!

Egyedi név vagy minta

Az országban elsőként nálunk kérheted, hogy az ovis benti cipő igazán egyedi legyen! Maradandó ovis jel? Vagy inkább a neve legyen rajta? Nem kopik le és nem fakul ki; amit a hely enged, mi megvalósítjuk neked!
Ha valami, ez biztosan egyedi lesz! Felára: 3000,- Ft

Mivel a feliratos szandálokat egyedileg készítjük, a vállalási határidő 2 hét! Ezt kérlek a rendelésnél vedd figyelembe, főként óvodakezdés előtt!

szandi_1

Választható színösszeállítás

Különleges alkalom? Egyedi elképzelés? Extravagáns szín? Csak mondd el, mit szeretnél, és mi megvalósítjuk!
Kérd személyre szabott ajánlatunkat!

zart_cipo_20

Ortopédiai megoldások

A helyes lábtartás és a megfelelő lábbeli a legfontosabb cél, különösen a járás tanulásakor. Belső oldali erősítés vagy más személyre szabott igazítások a cipőben segíthetnek a szükséges stabilitás elérésében.

Szereted, ha az ajándék hasznos és igazi örömet okoz?

Az Effie ajándékutalvánnyal nem foghatsz mellé!

Bármelyik Effie termékre beváltható, akár egyedi cipőt is álmodhatnak maguknak a Te jóvoltodból! Nem kell aggódnod a méret miatt, vagy hogy jó színt választasz-e. Ugye milyen szuper lenne?

Nem kell mást tenned, mint írni nekünk!